Prospectum Oy kehittää ja tarjoaa ratkaisuja tapahtumien digitalisointiin ja tehokkaampaan hallintaan ohjelmistojen ja mobiilisovellusten avulla. Tunnetuimmat palvelumme ovat Eventos™, Viestiseinä® ja Tavoittaja.fi®.

Haemme nyt lisää osaavia tekijöitä Helsinkiin ja Jyväskylään.

-----------------------------------------

Front/UX/UI -Developer (React, JavaScript, HTML/CSS, MySQL, jQuery, GIT)

Olet juuri valmistuva tai jo muutaman vuoden töissä ollut ja alasta innostunut kehittäjä-koodari. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja haluat olla mukana kehittämässä uudenlaisia palveluita, joissa hyödynnetään uusimpia teknologioita ja toimintatapoja. Sovelluskehityksemme kattaa sekä verkko- ja mobiilisovellukset.

-----------------------------------------

Projektipäällikkö/trainee

Osallistut tapahtumatuotantoihin ja teet visualisointeja ja tietojentallennusta verkkosivustoille ja -sovelluksiin. Olet myös halutessasi mukana tapahtumapaikoilla ja osallistut palveluidemme hallintaan ja opastukseen. Tehtäviin oppii helposti, jos mielenkiintoa riittää. Halutessasi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ohjelmistotekniikan osaajaksi ja kehittäjäksi suuntautuen joko back- tai front-end-kehittäjäksi moderneilla työvälineillä.

-----------------------------------------

Tiimimme on nuorekas ja olemme tottuneet tekemään asioita tehokkaasti ja laadukkaasti. Työtehtävät ja vastuualueet sovimme joustavasti ja kehitysmahdollisuudet ovat tästä syystä hyvät. Yleisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme ryhmäeläkevakuutuksen, jonka edut ovat taloudellisesti merkittävät. Työsuhteeseen liittyvistä yksityiskohdista sovitaan henk.koht.

Lisätietoja palveluistamme ja tuotannoistamme löydät www.prospectum.fi  ja www.eventos.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja mahdolliset kysymykset: rekry@prospectum.fi tai soita Pekalle 0405433500.