Blogi


Blogissa käsittelemme ajankohtaisia puheenaiheita vuorovaikutuksen ja tapahtumaviestinnän kehittämisestä, sekä jaamme vinkkejä vuorovaikutteisuuden rakentamiseen ja osallistumiskokemuksen kehittämiseen.

Asiakkuusvastaavana Prospectumilla

Olen Akseli Hietala, pian 30 vuotta täyttävä Asiakkuusvastaava/Account Manager Prospectumin Helsingin konttorilta.

Lue lisää

Sovelluskehittäjänä Prospectumilla

Olen Henri Willman, paria kurssia vaille valmis tietojärjestelmätieteiden kandidaatti. Aloitin työt sovelluskehittäjänä Prospectumilla tämän vuoden toukokuussa, mutta alkaa jo tuntua, että olisin ollut täällä kauemminkin.

Lue lisää
Lataa maksuton tapahtumajärjestäjän opas banner

Lataa maksuton tapahtumajärjestäjän opas

Virtuaali- ja hybriditapahtumat vaativat uudenlaista osaamista. Kokosimme uuteen oppaaseemme kattavan tietopaketin tapahtumajärjestäjälle. Opi järjestämään tasokkaita virtuaali- ja hybriditapahtumia ja lue vinkit, miten onnistut tapahtumissasi nopeidenkin muutosten keskellä.

Lue lisää

Järjestä tasokkaita virtuaalitapahtumia omatoimisesti

Virtuaalisen tapahtuman järjestämisen ei tarvitse olla massiivinen projekti, joka vaatii ulkoisia kumppaneita, studion ja valtavan budjetin. Satsaamalla laadukkaaseen alustaan voit tuottaa verkkotapahtumia helposti itse.

Lue lisää
Eventos Mobile - tapahtuman mobiilisovellus

Tarvitsenko tapahtumaani mobiilisovelluksen?

Moni tapahtumanjärjestäjä avaa keskustelun avoimella ja ajankohtaisella kysymyksellä, tarvitsemmekohan tähän meidän tapahtumaan mobiilisovelluksen. Jos asiaa katsotaan tilastojen kautta, niin tuskin. Tapahtumasovellus on meidän kokemuksemme mukaan käytössä noin yhdessä prosentissa kaikista tapahtumista.

Lue lisää
Kehitä tapahtumasi viestintää ja vuorovaikutusta mobiilin avulla

Kehitä tapahtumasi viestintää ja vuorovaikutusta mobiilin avulla

Tapahtumaviestintä elää jatkuvassa kilpajuoksussa ihmisten käyttötottumusten ja -odotusten kanssa - kuinka voin tukea tapahtuman sanomaa ja miten rakennan yllätyksellisyyttä.

Lue lisää
ProspectumLIVE videostream viestiseinä

ProspectumLIVE tuo tapahtumasi verkkoon kaksisuuntaisena ja tietoturvallisesti

ProspectumLIVE on palvelualusta, joka yhdistää perinteisen yksisuuntaisen videostriimin, interaktiivisen Viestiseinä® -palvelun ja verkkokatsojien tunnistuksen ja hallinnan.

Lue lisää
Tapahtumien livestreamit ja etäosallistuminen

Tapahtumien livestreamit ja etäosallistuminen – eväät laajennetussa osallistumisessa onnistumiseen

Tapahtumien digitalisaatio on edennyt suurin harppauksin, mikä on mahdollistanut uusien osallistumismuotojen kehittymisen, ja tapahtumiin on yhä useammin mahdollista osallistua myös verkossa, joko sosiaalisen median tai livestreamin kautta.

Lue lisää
Suomalainen yritystapahtumien yleisö on aktiivista ja keskustelu on monipuolista

Suomalainen yritystapahtumien yleisö on aktiivista ja keskustelu on monipuolista

Tässä blogitekstissä käsitellään Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa toteutettua tutkimusta, joka tutki osallistavaa tapahtumaviestintää suomalaisissa yritystapahtumissa. Tekstin kirjoittaja on tutkimuksen tekijä Antti Nurkka.

Lue lisää
Vuorovaikutteisia ja osallistavia luentoja yliopistolla

Vuorovaikutteisia ja osallistavia luentoja yliopistolla

Blogiimme kirjoittaa myös alan vaikuttajia, tuoden näin esiin oman näkemyksensä vuorovaikutteisuudesta ja sen rakentamisesta. Tällä viikolla kirjoittaja on Anette Lundström, M.A.(Ed.) — Agora Center.

Lue lisää
Yleisön aktivointi – viisi vinkkiä joilla onnistut tapahtumassasi

Yleisön aktivointi – viisi vinkkiä joilla onnistut tapahtumassasi

Kun tapahtumassa on tavoitteena yleisön aktiivinen osallistuminen, on tärkeää muistaa yksi asia: vuorovaikutus ei synny itsestään – se vaatii tavoitteet ja suunnitelman, kuten mikä tahansa muukin tärkeä asia.

Lue lisää
Tuo sosiaalinen media tapahtumaasi

Tuo sosiaalinen media tapahtumaasi

Sosiaalinen media on yhä keskeisempi osa tapahtumien viestintää ja vuorovaikutusta, mutta miten tapahtuman järjestäjänä otat siitä mahdollisimman suuren hyödyn?

Lue lisää
Blogi | Prospectum Oy

Error message

Unable to send e-mail. Contact the site administrator if the problem persists.

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.